Website banner 972 x 275 V2 Speels tafelen en genieten...
teambuilding4

Teambuilding

In samenwerking met 'Support' heeft Domein De Putten alle kennis in huis om u een leerrijke dag vol plezier te laten beleven. Van ludiek tot serieus, van actief tot informatief, we doen ons uiterste best om u een gevarieerd programma voor te stellen van A tot Z. Bekijk hier alvast ons 'Sixty Seconds' programma of vraag een offerte op maat.

Op onze terreinen ligt eveneens de boerengolfweide, onze populaire teambuiling activiteit onder collega's. Klik hier voor meer info.

meeting2

Meetings & events

U kan bij Domein De Putten terecht voor een ruim scala van events door ons verzorgd in een groen en informeel kader aan de oevers van de Nete. Wij beschikken over een ruime gratis parking en zijn via de Noord-Zuidverbinding (E34 / E313) centraal gelegen op de as tussen Turnhout en Geel op een steenworp afstand van het gezellige dorpscentrum van Kasterlee. 

Bekijk hier alvast ons meeting & event aanbod.

busreis oostenrijk

Busuitstappen

Domein De Putten is zonder fout de ontbrekende schakel voor uw groepsuitstappen. Wij bieden meerdere mogelijkheden voor een onvergetelijk uitje. U beslist zelf wat, waar en wanneer...

UIteraard helpen we u graag verder met de organisatie om er samen een unieke beleving van te maken.  Boerengolf in combinatie met een bezoek aan boer Polle, een wandeling langs de Kleine Nete in combinatie met volksspelen... Het kan allemaal.