headerdomeindeputten2 2 Bij ons zijn alle kinderen Koning!
Logo boerengolf 4

Boerengolf

Trek met je familie, vrienden, collega's,... naar onze boerengolfweide en beleef een keitoffe tijd!  De behendigheid en slimheid van elke speler wordt serieus op de proef gesteld. Eeen activiteit waar jong & oud veel plezier aan beleefd.

Klik hier voor meer info.

Tram-, trein-, kayak- en huifkarformules

Geniet per tram, trein, kayak of huifkar van de rust en mooie landschappen die Kasterlee te bieden heeft!!
Domein De Putten biedt vanaf deze lente enkele leuke arrangementen, een mooie tocht in combinatie met lekker eten & drinken!

 

Klik hier voor meer info.

jeu deboules2

Volksspelen

Zin om even terug in de tijd te duiken en met vrienden, familie of collega’s,...?
Wij beschikken over 4 banen waar u  kan deelnemen aan onze leuke volksspelen o.a.: houten Jeu de boules, Kubb, toren van balans, krulbollen, mega-jenga….

Klik hier voor meer info.

 

 

foto kabouterberg website

Schoolreizen & Kabouterberg

Kabouterberg is een bos waar er zandduinen met luchtwortels zijn. Hier kunnen kinderen naar hartenlust klimmen, kruipen en in het zand spelen. Kabouterberg is vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Je kan hier mooie wandelingen maken. Bekijk zeker ook onze formules voor een volgende schoolreis ! 

>> Klik hier voor meer informatie >>

thumb-image008

Wandelroutes

Je hebt vele mogelijkheden op actief te ontspannen in Kasterlee. Tijdens de zomer zijn de verschillende fietsarrangementen heel populair en in de winter zijn de wandelmogelijkheden eindeloos. Geniet van de mooiste plekjes in het hart van de natuur.

>> Klik hier voor meer informatie >>

DSC1193

Kamperen

Camping Houtum gelegen vlak naast Domein De Putten is al sinds 1975 de rustige, groene plek in de Kempen om helemaal tot rust te komen, te genieten van de natuur, er op uit te trekken met de fiets, auto of met je wandelschoenen aan. Je slaapt er in het groen. Of je nu met je eigen caravan, mobilhome of tent komt, een chalet of trekkershut huurt of je eigen stekje hebt, je kunt altijd genieten van het zalige vrije gevoel van de Kempense natuur.

>> Klik hier voor meer informatie >>


pompoenerie2

De Pompoenerie

De Pompoenerie is een project waar personen met een (arbeids)beperking kunnen leren vanuit positieve en negatieve erva- ringen om daarna met de nodige begeleiding door te stromen naar het normaal economisch circuit, een maatwerkbedrijf of begeleid werken in de regio.

>>> Klik hier voor meer informatie >>