Website banner 972 x 275 V2 Speels tafelen en genieten...

The Break-in

The break-in

Escaperooms veroverden de laatste jaren in snel tempo de wereld. Het principe was simpel en doeltreffend: puzzel je weg naar buiten. The break-in werd hierop gebaseerd met een jongere doelgroep in het achterhoofd. Zo wordt er niemand opgesloten maar staat er bijvoorbeeld wel een spectaculaire kluis op hen te wachten die ze moeten open breken. In de kamer zijn allerlei, vreemde voorwerpen, geheime codes en raadsels waarmee men binnen de 45 minuten de uitdagende missie kan voltooien.

Het volledige spel wordt begeleid door een applicatie die speciaal voor Domein De Putten werd ontwikkeld. Deze applicatie helpt de jongeren om het verhaal te ontdekken, de tijd te volgen en geeft hen de mogelijkheid om speeljetons van het jongerencafé in te ruilen voor tips. Cool, niet?

 

Jongerencafé

Over de sensatie, spanning en de ontlading van “The break-in” kan nagekaart worden in het jongerencafé. Is de missie geslaagd? Dan ontvang je speeljetons voor de game area. Retro arcade games vullen de ruimte en brengen de sfeer van een echt café naar boven.

 

Party formules

Heb je iets te vieren? Is er iemand jarig?

The Break-in game is dan zonder meer een origineel idee en start van een geweldig feest. Spannend, en heel de tijd verrassend. Tijdens het nakaarten in het jongerencafé kan je nog genieten met iedereen van een hapje en home made drinks of gaan nagenieten in het restaurant met verschillende snackformules.

 

Klik hier voor onze flyer.