headerdomeindeputten2 2 Bij ons zijn alle kinderen Koning!
boerengolfdeputten

Boerengolf

De Boerengolfbaan heeft 10 holes uitgezet in een voormalige weide op ons domein. Met een club, een klomp aan een houten steel, en een fel gekleurde Boerengolfbal, mogen bezoekers proberen te putten in de holes van het parcour. Er zijn een aantal obstakels waarop de behendigheid en de slimheid van elke speler in het team worden getest. Boerengolf kan worden gespeeld door jong en oud en is daarom leuke en originele groepsactiviteit met collega's.

>> Klik hier voor meer informatie >>

jeu deboules2 1

Volksspelen

Zin om even terug in de tijd te duiken en met vrienden, familie of collega’s te wagen aan een volksspel?
Wij beschikken over 4 banen waar u met uw gezelschap kan deelnemen aan o.a.: houten Jeu de boules, Kubb, toren van balans, krulbollen, mega-jenga….

>> Klik hier voor meer informatie >>

 

kayak

Kajakken

Vanaf nu is het mogelijk om op ons domein aan te komen of te vertrekken (of beide!) met een kano of kajak.
Dankzij ondersteuning van Toerisme Provincie Antwerpen beschikken we nu over een eigen aanlegsteiger aan de oevers van de Nete. 

Je kan dus bij ons parkeren, lekker het water opgaan, en eindigen met een heerlijke maaltijd of gewoon een frisse pint.

>> Klik hier voor meer informatie >>

Huifkartocht

Als je op een huifkar stapt, word je even teruggebracht naar een tijd waarin alles een stuk trager ging. De cadans van de stevige trekpaarden bepalen het ritme. Geniet van het landschap dat traag voorbij schuift en ga zo op een rustige, en aangename manier op ontdekkingstocht doorheen de stille Kempen. Een huifkartocht maken door de groene natuur van Kasterlee? Das pas een verfrissend idee ! 

>> Klik hier voor meer informatie >>

mountainbike

Mountainbike

Sport, natuur en een flinke dosis adrenaline: de som van deze drie is een mountainbikeroute. Heerlijk met een Kempens bos als decor. Op verschillende locaties kun je terecht voor een stevige en uitdagende rit via een permanent bewegwijzerde route. Zowel geoefende fietsers als beginnende fietsers komen er aan hun trekken. 

>> Klik hier voor meer informatie >>

bier1

Bierdegustatie - bierproeverij

Maak op een originele manier kennis met onze Belgische bieren !

Laat je gedurende anderhalf uur meenemen op een ware ontdekkingsreis doorheen België bierland. Proef en maak kennis met de meest typerende en gekende Belgische bierstijlen. 

>> Klik hier voor meer informatie >>